Genel Bilgi ve İçerikler

En Modern Cihazlarla Lazer Epilasyon Uygulaması

0

İnsanların vücutlarında farklı bölgelerde ortaya çıkan istenmeyen tüyler, düşünülenin aksine sadece kadınların karşısına çıkan büyük bir sorun değil. Erkeklerin bir kısmı da vücutlarında çıkan istenmeyen tüylerden şikayetçi. Ve bu konuda çözüm arayışına giren insanların büyük bir kısmı son dönemlerde Estelite Klinik tarafından yapılan lazer epilasyon Adana uygulaması ile beraber aradıklarını en iyi şekilde bulmayı başarıyorlar.

Vücudun çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan tüyler hem hijyen anlamında istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasına sebebiyet verir hem de görüntü bakımından insanların pek de görmek istemediği şeyler arasında yer alır. Şimdilerde artık kadınların yanı sıra erkekler de artık bu konuya ciddi anlamda önem verir hale geldi. İstenmeyen tüyleri ortadan kaldırarak güzel bir görünüme erişmek isteyen pek çok kişi ağda, cımbız, jilet gibi birbirinden farklı yöntemler ile bu sorundan kurtulmak istiyor olsa da var olan bu alternatifler sadece geçici çözümleri beraberinde getirmektedir. Yani bu tarzdaki uygulamaların yapılmasından sonra bir süre geçince tekrardan aynı görüntü ortaya çıkmaktadır. Lazer epilasyon Adana uygulaması ise bu konuda insanlara en iyi sonuçların ortaya çıkmasını sağlamayı başarıyor. Daha öncesinde konu ile alakalı yapılan araştırmalarda insanların karşılarına çok az sayıda alternatif çıkıyordu. Ve bundan dolayı da yalnızca bunların arasından seçim yapabiliyorlardı. Fakat bu az alternatif için de belirli kıl ve cilt tiplerine sahip olmak gerekiyordu. Yani lazer epilasyon uygulamasını yaptırmak istense dahi kıl tipi cihaza uygun değilse arzu dilen sonuçları elde etmek mümkün olmuyordu. Gelişen teknoloji ile beraber pek çok konuda olduğu gibi lazer epilasyon konusunda da ciddi anlamda adımlar atılmaya başlandı. Bu sayede insanlar eğer ki araştırmalarını doğru şekilde yaparlarsa, tam olarak istedikleri sonuçları elde etmeyi başarabilirler.

Lazer Epilasyon Nasıl Etki Eder?

Kullanımının çok fazla aktif olmadığı dönemlerde insanlar lazer epilasyon Adana uygulaması konusunda çok fazla bilgi sahibi değildi. Bu durumun sonucunda da yanlış bilgiler karşılarına çıkıyordu. Ve bu durumun sonucunda aslında herhangi bir sorun olmadan tercih edilebilecek lazer epilasyon uygulamasını yaptırmaktan vazgeçiyorlardı. İlerleyen zaman ile beraber artık çok daha fazla yerde bu uygulamanın yapılması ile beraber insanlar bu konuda artık çok daha doğru bilgilere sahip oluyor. Lazer epilasyon uygulaması sırasında kıl tipine göre doğru dozda ışınların kıl köküne atış ile gönderilmesi gerekir. Bu atışlar sayesinde kıl kökleri tahrip olmakta ve bölgede yeniden kıl çıkması da engellenmektedir. Genel olarak diğer yöntemlerin kullanılması esnasında başarılı sonuçların elde edilememesindeki en büyük etken budur. Çünkü lazer epilasyon haricindeki diğer yöntemlerde kılların kökleri yok edilmez. Dolayısıyla ilerleyen zaman ile beraber tekrardan kıllar ortaya çıkar.

İnsanların lazer epilasyon Adana konusunda karşı karşıya kaldıkları yanlış bilgilerden bir diğeri ise uygulama sırasında cildin zarar göreceği. Cildin bu uygulama sonrasında yanık ile karşılaşmasındaki en büyük etken yanlış epilasyon cihazının ve hatalı atımların yapılmasıdır. Soprano Titanium gibi en modern teknoloji ile donatılmış olan cihazlarda ise böylesine bir durum söz konusu değildir. Çünkü uygulama öncesinde gerek cilt gerekse kıl tipi ile alakalı gerekli olan tüm bilgiler önceden elde edilmektedir. Daha sonrasında ise yalnızca kıl kökleri hedef alınarak atışlar gerçekleştirilir. Bu sayede de cilt dokusuna hiçbir şekilde zarar verilmeden lazer epilasyon uygulaması yapılmış olur. Vücudundaki istenmeyen tüylerden başarılı şekilde kurtulmak isteyen ancak bu aşamada hangi adımları atması gerektiğini bilemeyenler, www.estelite.com.tr adresinden Estelite uzmanları ile iletişime geçebilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.