Genel Bilgi ve İçerikler

Yeni Sezon Büyük Beden Ferace Çeşitleri Nelerdir?

0

Günümüz moda sektöründe tesettür giyiminin de yer almasıyla birlikte ferace modelleri farklılık kazanmıştır. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da yakasız büyük beden ferace çeşitleri ilk sırada yerini almıştır.

Tek parça olduğu için pratik bir kullanıma sahip büyük beden ferace modellerinin yeni sezon koleksiyonunda koyu renklerin aksine, canlı ve açık renkler tercih edilmiştir. Yaz aylarını temsil eden yeşil, krem rengi, beyaz, bordo, kırmızı, mavi ve ekru tonları yeni sezonda ağırlık kazanmıştır.

Son yıllarda büyük beden ferace çeşitlerinde düz renk kumaşların yerini sade ve şık tasarımlara sahip desenli kumaşlar almıştır. Yeni sezon koleksiyonda ön kısmı kısa, arka kısmı uzun ferace modelleri dış giyime hareketli bir görüntü katmaktadır.

Yaz ayında kullanımı daha kolay olan düğmeli ve yelekli ferace modelleri de yeni sezonda yerini alanlar arasındadır.

Bu Yazın Büyük Beden Eşofman Modası Nedir?

Rahatlığı arayanların dolaplarındaki vazgeçilmez parçalardan biri olan eşofman, havaların ısınmasıyla birlikte alt giyimde en çok tercih edilen parçalar arasındadır. Genelde yeni sezonda kumaş kesiminde değil de renklerinde farklılıklar yaratılan büyük beden eşofman koleksiyonlarında bu sene canlı renklere rastlanmaktadır.

Bu yazın büyük beden eşofman modasında kırmızı, turuncu, yeşil, pembe ve mavi tonları kullanılmıştır. Yeni sezonda canlılık arayanların tercih edeceği bu renkler ile modaya uyum sağlamak oldukça kolay olacaktır.

Yeni Sezonda Tesettür Seçimi Nasıl Olmalı?

Yaz aylarıyla birlikte kıyafetlerde renk kombinasyonları da değişiklikler göstermektedir. Yaz aylarında büyük beden tesettür seçimlerinde kadınların önceliği açık renkler olmaktadır. Beyaz, tozpembe, turkuaz, sarı ve yeşil tonlarının içerdiği renkler büyük beden tesettür seçiminde ilk tercihler arasındadır.

Renk tercihlerinin yanında alınacak olan tesettürün, vücut tipine de uygun olması önemlidir. Vücut tipine uygun olmayan seçimler yapıldığında olduğundan daha kilolu görünme olasılığı vardır. Boyu kısa olan kadınların ayak bileği üstünde seçimler yapması daha şık bir görüntü yaratmaktadır.

Boyu uzun olan kadınların ise ayak bileğinde tesettür seçimi yapması boyunu olduğundan daha uzun gösterecek ve göz alıcı bir görüntü oluşturacaktır.

Büyük beden tesettür seçiminde basenleri geniş olan kadınların, dikkatleri üst bölgeye çekmek için hareketli yaka modellerine sahip ürünleri tercih etmesi daha doğru olacaktır.

Bu sezonun en trend tesettür ürünü olan tunik tasarımlarda kırmızı, mor, turuncu ve pembe tonlarında renkler önem kazanmıştır. Renkli tesettür üstüne seçilen sade renklerdeki eşarp ya da şal gibi aksesuarlar yaz şıklığını gözler önüne serecektir.

Rahatlığın yanında şıklığı arayanların vazgeçilmez adreslerinden biri olan BedrinXLL, yaz aylarında konfor ve şıklığı sizler için bütünlemeye devam ediyor. Duruşuyla, dokusuyla ve rengiyle gündelik hayatta kullanımı kolay olan aynı zamanda şıklığı yakalamanızı sağlayan büyük beden ferace, eşofman ve tesettür modellerine BedrinXXL ile ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.