Genel Bilgi ve İçerikler

Agario Nedir? Agario Nasıl Oynanır? Agario Oynama Sitesi

0

Agario nedir? Agario oynama sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Artık oyunlar dünyasında battle royal oyunları son dönemlerin en popüler oyunları arasında bulunuyor. Üstelik oyun firmalarının bir de mobil oyunları el atması oyunları çevrimiçi olarak oynanır hale getirmesi Piyasayı iyice hareketlendirilmiş durumda. Son dönemlerin en iyi oyunları agario danger zone son dönem oynanan oyunlar arasında yer alır. Apex Legends son zamanların en hızlı bir şekilde büyüme gösteren oyunlardan bir tanesidir.

Agario Nedir?

Gelelim asıl sorumuza. Agario nedir? Çevrimiçi bir oyun olan agarionun oynaması son derece basittir. Eskiden telefonlarda yılan oyunu vardır hatırlarsınız. Karşımıza çıkan besinleri yiyerek yılanımızı büyütmeye çalışıyorduk. Agario oyunu da benzer bir mantıktadır. Öncelikle daire şeklinde hücreden daha küçük agarımız olur. Küçük hücreleri yiyerek bu büyütülmeye çalışılır. Şayet büyük bir hücreye yakalanırsak o hücre bizi yer ve ölmüş oluruz. Amaç bizden küçük olanları yemek, bizden büyük olanlardansa kaçmaktır.

Yüzlerce kişi agario nedir? Sorusuna cevap arıyor. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de oyunun son derece popüler hale gelmiş olması. İnsanlar boş vakitlerini değerlendirebilmek, keyifli bir şekilde vakit geçirebilmek adına oyuna merak salmış durumda. Acaba bu nedir? Diye merak edenlerin doğal olarak agario nedir? Şeklinde arayış içerisinde olması son derece normal.

Agario Nasıl Oynanır?

Şüphesiz ki agario oynaması en kolay oyunlar arasında yer almaktadır. Agarınızı kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Mouse ile yönetimi gerçekleştirebilirsiniz. Nereye mouseu tutarsanız agarınız oraya gidecektir. İşte agario oynamak bu kadar kolaydır. Eğer sizden büyük bir agar size yaklaşırsa, klavyenin boşluk tuşuyla bölüm işlemi de yapabilirsiniz. Tarayıcıdan ya da mobil aplikasyonlar aracılığıyla oynamanız mümkün. Oyunu oynamak için cihazınızın çok da üstün özelliklere sahip olması gerekmiyor.

Agario oynama sitesi

Agario Oynama Sitesi

Agario nedir? Sorusunu az önce cevapladık. Peki agario hangi siteden oynanır? Agario oynamak için agario oynama sitesi olan agariot tercih edilebilir. Siteye hemen agariott.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sizler için özel olarak önermiş olduğumuz bu site, en çok bilinen agario oynama siteleri arasında yer alıyor. Oyun oynamak için siteye giriş yaptıktan sonra bir kullanıcı adı belirlemeniz ve onaylamanız yeterlidir. İşte hepsi bu kadar!

Agario dışında oyun severlerin dikkatini bazı oyuncular da çekmektedir. Fortnite ve oyuncu sayısı ve popülerlik itibariyle oyun listelerinin ilk sırasında bulunuyor. Battle royal oyunları içinde en popüler oyunlardan bir tanesi agairo fornite sezon rekabetleri ile çok sevilir bir durumda. Listede yer alan diğer bir oyun ise pubg popülerliği ile dikkat çekiyor.

Özellikle e spor dalında müdavimi çok olan oyun can sıkıntısını gidermek için oldukça etkilidir. Online olarak oynayabileceğiniz diğer bir oyun ise hearthstone’ne her zaman oynanan milyonların talep ettiği oyunlar arasındadır. Farkı oyun deneyimlerini deneyimlemek için agariott.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Agario nedir? Agario nasıl oynanır? Agario oynama sitesi gibi sorulara yönelik sizler için en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.