Genel Bilgi ve İçerikler

Backlink Checker

Backlink Checker Web Site - Backlink Bulucu Siteler

0

Backlink checker – yani geri bağlantı denetleyicileri aracılığıyla istenilen bir sitenin hangi sitelerden bağlantı elde ettiği bulunabilir. Fakat bu tam anlamıyla mümkün değildir. Bağlantıların büyük çoğunluğu görülse de, tamamının görülebilmesi neredeyse imkansızdır. Çünkü backlink bulucu sitelerin botları her siteyi tarayamaz. Bazı sitelerin sahipleri, Google botları dışındaki bazı botların siteyi taramasına müsaade etmemektedir.

Backlink Checker – Backlink Bulucu Siteler

Backlink checker sitelerinin bir kısmı ücretli, bir kısmı ücretsizdir. Ücretli sitelerin genel olarak ücretsiz olarak kullanılabilirliği de bulunmaktadır. Fakat bu yöntemle bağlantıların sadece bir kısmı görülebilir. Backlink bulucu sitelerden bazıları şu şekildedir:

  • Moz.com
  • Ahrefs.com
  • Semrush.com
  • Backlinkwatch.com

Gibi siteler aracılığıyla bir site, hangi sitelerden backlink elde etmiş bu görülebilir. Özellikle moz.com ‘dan deneme hesabı oluşturarak büyük ölçüde backlink kontrolü sağlamanız mümkün olacaktır.

Backlink Checker Nedir?

Az önce de belirtmiş olduğumuz gibi backlink checker siteleri aracılığıyla rakip analizi yapılabilir. Rakiplerinizin hangi sitelerden backlink aldığını bu siteler aracılığıyla görebilirsiniz. Rakiplerinizin backlink elde ettiği sitelerden backlink elde ederek daha iyi yerlere gelme ihtimalinizi kolaylaştırabilirsiniz. Başarıya giden yolda backlink önemli bir kavramdır.

Backlink Alınan Siteleri Öğrenmek Neden Faydalı?

Backlink, siteleri ayakta tutan, gelişimine ve Google gibi arama motorlarında daha üst sıralara gelinmesine katkı sağlayan bir kavram. Sizden iyi durumda olan siteler bunu backlink ile başarmışsa, bağlantı elde ettikleri sayfaları öğrenmeniz önemli olabilir. Sizler de o siteler üzerinden kendiniz için bağlantı elde edebilirsiniz.

Backlink checker – backlink bulucu siteler hakkında sizler için en iyi şekilde bilgi vermeye çalıştık. yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.