Genel Bilgi ve İçerikler

Hafta Sonu Dolar Kuru Fiyatı Ne Kadar?

Cumartesi Pazar Dolar Neden Değişmiyor?

0

Hafta sonu dolar kuru fiyatı ne kadar? Dolar neden değişmiyor? Soruları, Cumartesi ve Pazar günleri sıklıkla soruluyor. Dolar karşısında Türk lirası son derece değer kaybetti. Bu sebepten dolayı kurda artışlar meydana geldi. Bu artış sürekli olarak yaşandığı için artık insanlar aydan aya ya da haftadan haftaya değil, günden güne hatta saatten saate dolar değişikliğini merak eder oldu.

Hafta Sonu Dolar Kuru Fiyatı Ne Kadar?

Hafta sonları dolar kuru neden değişmiyor? Sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz. Hafta sonu dolar kurundaki artış ya da azalışı göremezsiniz çünkü döviz piyasası cumartesi ve pazar günleri kapalıdır. Bu kuru sıkça takip eden, döviz alım satımı yapan kişiler hafta sonunu genel olarak tatil olarak görmektedir. Ki bu sebepten dolayı hafta sonlarında pek çok banka dolar alışına da satışına da izin vermiyor. Bankaların kapalı olması nedeniyle de dolar kurunun ne kadar olduğu görülemiyor.

Cumartesi Pazar Dolar Neden Değişmiyor?

Cumartesi Pazar dolar kurunun neden değişmediğini az önce sizler için belirtmeye çalıştık. Bu durum, Cumartesi ya da Pazar günleri kurda artış veya azalış olmayacağı anlamına gelmez. Pazartesi günü kurda olan değişiklikler piyasaya yansımaktadır.

Hafta sonu dolar kuru fiyatı ne kadar? Cumartesi Pazar dolar neden değişmiyor? Sorularına sizler için en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.