Genel Bilgi ve İçerikler

Demirdöküm Klima ve Kombileriniz Artık Güvende

0

Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan DemirDöküm, 62 yıldır ülkemize ısıtma ürünleri üreterek hizmet vermektedir. DemirDöküm ilk kez 1954 yılında İstanbul’da kurulmuştur ve Türk insanının ısıtma teknolojileriyle tanışmasını sağlamıştır. Markanın çok sayıda “ilk”leri bulunmaktadır ve yaptığı ihracatlar ile dünyaya adını duyurmuştur. DemirDöküm kalitesi ve güvenliği sebebiyle pekçok vatandaşımız tarafından tercih edilmektedir.
Türkiye’nin her yerinde hem bayilik hem de teknik servis anlamında hizmet noktası bulunan bu markanın İstanbul Maltepe’de, DemirDöküm’ün doğduğu şehirde hizmet veren Özel Demirdöküm Servis Maltepe olarak DemirDöküm kullanıcılarının yanındayız.

Hizmet çizgimizde DemirDöküm tercihi nedeniyle belirli bir kalite ve standartta ürünler kullanmayı seven müşterilerimize layık olmak için geliştirmiş olduğumuz üst düzey servis imkanlarımızın yanı sıra aynı gün servisimiz ve hızlı servisimiz bulunmaktadır. Bu çerçevede, aynı güç içinde çözüme kavuşturulabilecek bütün DemirDöküm teknik problemleriniz için uzman ekibimiz hizmet vermektedir. Aynı gün içinde olmasa bile çok kısa bir süre içerisinde cihazlarınızın teknik proseslerini tamamlayarak sizlere teslim etmekteyiz.

Cihazların yedek parça değişikliği ve yedek parça desteği esnasında kullanmakta olduğumuz parçalar mutlaka orijinal parçalar olup müşteri destek ekibimiz ise 7/24 serviste olan çağrı merkezimiz üzerinden sizlere hizmet sağlamaktadır. Garantili servis anlayışı kapsamında sizlere verdiğimiz özel servis hizmetimiz 1 yıllık garanti içermektedir. DemirDöküm konforundan teknik servis sürecinde mahrum kalmamanız için çalışan firmamız son derece özenli ve titizdir.

Kombi denilince yıllardan beri akla gelen ilk isim olmayı başarmış ve bu başarısını devam ettirecek olan bu değerli Türk markamızın özel servis faaliyetini yürüten Özel Demirdöküm Servis Maltepe, siz DemirDöküm kullanıcılarının güvendiği adres olmaya devam edecektir. Bize ulaşmak için iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz.

Website: https://www.bugunservis.com

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.