Genel Bilgi ve İçerikler

Sivilce Nasıl Geçer? Sivilceden Nasıl Kurtulurum?

0

Sivilce nasıl geçer? Sivilceden nasıl kurtulurum? Kendinize bir sivilce nasıl geçer diye sorabilirsiniz. Bu çok yaygın bir sorudur, özellikle de sivilcelerden muzdarip iseniz. İnsanların sivilcelerden nasıl kurtulurum gibi soruların cevaplarını bilmek isteyeceği için sizlere bu makalemizde yardımcı olmaya çalışacağız. Bugün piyasada sivilcelerinizi iyileştirmeye yardımcı olabileceğini iddia eden birçok ürün olduğunu fark edeceksiniz, ancak sivilce nasıl geçer ve yapmanız gerekenler nelerdir? Cevap arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Sivilce Neden Çıkar?

Sivilcelerin ortaya çıkmasının birçok nedeni vardır. Bunun en büyük nedenlerinden biri hijyen yetersizliğidir. Vücudunuza iyi bakmadığınız zaman cildinizdeki gözenekler tıkanır. Ellerinizi ve vücudunuzu her zaman temiz tutmaya özen göstermelisiniz. Vücudunuzu aşırı yıkamadığınızdan da emin olmalısınız çünkü bu aynı zamanda vücudunuzun cildinizde sivilcelerin oluşmasına neden olabilecek daha fazla yağ üretmesine neden olabilir.

Sivilcenin meydana gelmesinin bir başka nedeni de aşırı hormon seviyelerinden kaynaklanmaktadır. Ergenlik çağındayken, sivilceye sahip olmanıza neden olabilecek çok sayıda hormon üretiyorsunuz. Sivilceler ayrıca hamilelik ve emzirmeden de kaynaklanır. Bu, birçok gencin sivilce problemi yaşamasının bir nedenidir. Sivilce için ciddi sorununuz olduğunu düşünüyorsanız hemen doktorunuzu ziyaret etmelisiniz. Eğer sivilce nasıl geçer sorusunun cevabını bulmaya çalışıyorsanız trendykadin.com da yer alan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Cilt Bakımı İçin Doğal Yağlar

Nemlendiricilerdeki ana bileşenlerden biri cilt bakımı için doğal yağlar ve özellikleri konusudur. Bu bileşenlere fitessence wakame, petrolatum ve mineral yağ denir. Çoğu insan bu elementleri günlük olarak kullandıkları ürünlerin içinde kullandıklarını bilmiyorlar çünkü içindekiler listesine olması gerektiği gibi bakıyorlar, “esansiyel yağ asitleri”. Farkında olmadıkları şey, temel yağ asitlerinin aslında bir tür yağ olduğudur. Firma olarak adlandırılsalar da daha çok su gibidirler. Gözenekleri tıkar ve çatlamalara ve iltihaplanmalara neden olurlar.

Cildinizi tedavi etmek ve nemlendirmek için gerçekten etkili bir ürün istiyorsanız, cilt bakımı için doğal yağlar ve özellikleri konusunda kaliteli ürün kullanmanız gerekir. Nemi hapseden görünmez bir bariyer oluşturarak cildinizi tedavi edecek belirli bir tür yağa sahip olduklarını söyleyen herhangi bir şirket size yalan söylüyor olabilir. Bu amaç için etkili olan tek yağlar: üzüm çekirdeği yağı, Shea yağı ve Macadamia yağıdır. Büyük kozmetik şirketlerinden hiçbiri bunları kullanmıyor. Bunları kullanan şirketler, cildinizde gördüğünüz sonuçların güneşe maruz kalma, çevresel toksinler ve yaş gibi diğer faktörlerden kaynaklandığını söyleyecektir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.