Genel Bilgi ve İçerikler

Spotify Çalma Listesi Nasıl Youtubea Aktarılır?

0

Spotify çalma listesi nasıl youtubea aktarılır? Spotify, Dünya genelinde en çok kullanılan müzik dinleme uygulamaları arasında yer almaktadır. Gerek bilgisayar, gerek tablet, gerekse cep telefonları üzerinden kullanılabilen bu uygulamanın kullanıcı kitlesi her geçen gün artmaktadır. Müzik dinleme kalitesi oldukça iyi olan bu uygulama, ayrıca şık bir ara yüze de sahiptir. Ancak spotify ücreti aylık olarak ortalama 17,99tl olduğu için, bu tutar çoğu kişiye fazla gelebilmekte ve farklı alternatifler arayabilmektedir.

Spotify İle Youtube Premium Arasında Kalite Farkı Var Mı?

Spotify müzik uygulaması ile Youtube premium uygulaması arasında ses kalitesi açısından çok bir fark yoktur. İki uygulamada da ayarlardan ses kalitesi maksimum olarak ayarlanabilir. Ve bu sayede kullanıcılar kaliteli bir şekilde müzik dinleyebilir. Ancak avantaj konusuna geldiğimizde Youtube premium ile hem videolar reklamsız bir şekilde izlenebiliyor hem de Youtube müzik uygulaması özgürce kullanabiliyor. Bu sebepten dolayı youtube premiumun daha cazip geldiğini söylememiz mümkün.

Spotify Premium Mu Pahalı Youtube Premium Mu?

Spotify premium 17,99, youtube ise 21tl dolayındadır. Ancak Youtube aile üyeliği sayesinde çok sayıda kişi, daha düşük ücretler karşılığında uygun fiyatlara premium abone olabilmektedir. Aylık 10tl karşılığında örneğin aile üyeliğini satın alan çok sayıda kişi bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı spotify premiumdan ziyade Youtube premium reklamsız video izleme keyfini de sunduğu için daha çok tercih edilebiliyor.

Spotify Çalma Listesi Nasıl Youtubea Aktarılır?

Spotify’dan Youtube’a geçiş yapmak isteyen kişi sayısı her geçen gün artıyor. Ve bu kişilerin genelinin oluşturmuş olduğu liste ve özenerek listesine eklemiş olduğu yüzlerce farklı şarkı bulunmaktadır. Peki bu şarkılar nasıl Youtube premiuma aktarılabilir? Bunun için https://www.playlistbuddyapp.com/?utm_source=kisiselbilgi.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  • Login to spotify seçeneğine tıklayarak spotify hesabınıza bağlanın
  • Ardından sağ üst kısımdan youtube hesabınız ile bağlanın
  • Sol kısımda görmüş olduğunuz listeyi kolay bir şekilde aktarabilirsiniz.

Spotify çalma listesi nasıl youtubea aktarılır? Sorusunun cevabı işte bu kadar basit! Sadece bir kaç dakika içerisinde yüzlerce şarkıyı kolay bir şekilde diğer üyeliğinize aktarabilirsiniz. Ancak unutmayın, limit 250 şarkıdır…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.