Genel Bilgi ve İçerikler

Soğuk Havalar İçin Kadın Giyim Önerileri

0

Soğuk havalar için kadın giyim önerileri için bazı tavsiyelerimiz var. Gökyüzünde pırıl pırıl pırıldayan güneşin bize el sallamaya başladığı şu günlerde yavaş yavaş yazlık kıyafetlerimizle vedalaşmaya başladık. Sıcak havalarda daha rahat, daha şık ve daha havalı kombinler yapıldığı doğrudur. Ama soğuk kış günlerinin gelmesi bizlerin sımsıcak kıyafetler giymemize engel değildir. Soğuk havalarda da oldukça şık olup kıyafetlerimizle hem kendimizi hem etrafı ısıtmamız mümkündür.

Soğuk Havalar İçin Kadın Giyim Önerileri

Soğuk Havalar İçin Kadın Giyim Önerileri

Soğuk havalar için kadın giyim önerileri neler olabilir diye düşündüğümüzde ilk olarak  kesinlikle kapalı havaların etkisine kapılıp siyah, gri gibi soğuk renklere yoğunlaşmamak gerekir. Bu renklere elbette kombinlerinizde yer verin fakat ölçüsünü iyi ayarlayın derim. Soğuk havaların vazgeçilmezi kazakları skinny jeanleri gayet şık kombinlerde kullanabilirsiniz. Mesela turuncu bir kazakla siyah skinny pantolon hem şık, hem rahat bir kombin olarak kullanılabilir. Tabi ki kombininizi kısa çizmeleriniz ve mantonuzla tamamlayarak güneş gibi doğabilirsiniz. Gelelim gömleklere gömleklerinizi hem yazlık hem kışlık kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Gömleklerinizi kazaklarınızla eşleştirip göz alıcı kombinler yaratabilirsiniz.

Soğuk havalarda renklerin gücünden faydalanmaya ne dersiniz?



Renklerin algılarımızdaki gücü tartışmasız çok etkilidir. Kışın kasvetli havasından kıyafetlerimizde renkleri konuşturarak kurtulmamız mümkündür. Montlarımızı, botlarımızı ve çizmelerimizi sabit renkler yerine farklı renklerde kullanmamız tamamen farklı bir havaya bürünmemize olanak tanır. Siyah ve kırmızı uyumu mesela harika değil midir? Siyah deri pantolon, siyah üstlük kombinini kırmızı palto ile patlatabilirsiniz. Soğuk havalarda skinny jean, kazak ve renkli paltolar şık, sıcak ve zarif kombinler oluşturmanızı sağlar.

Soğuk havalarda rahat olmak isteyenler için salaş kombinler

Soğuk havalarda şıklığın yanı sıra rahat olmak da isteriz. Hem şık hem rahat olmamız da mümkün tabi. Kışın vazgeçilmezi boğazlı, yumuşacık kazaklarla taytları kombinleyerek salaş bir şıklık yakalayabiliriz. boğazlı bol kazak, tayt, çizme ve uzun palto… renk uyumunu yakalayınca mükemmel şıklık olarak bize geri döner.

Soğuk havaların vazgeçilmez aksesuarları

  Soğuk havalarda büyük ve koyu renk çantalar kullanılması daha uygun olmaktadır. Ayrıca soğuk havaların diğer bir vazgeçilmez aksesuarı da halka küpelerdir. Halka küpeleri her kombinde farklı renklerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Soğuk Havaların vazgeçilmezi bereler ve atkılar

 Soğuk hava kombinleri beresiz ve atkısız olmazdı tabi. Kombininizi havanıza hava katmanızı sağlayacak bere ve atkı ile tamamlayarak hem şık gözükebilir hemde sıcacık hissedebilirsiniz. Bere deyip geçmeyin öyle tatlı, öyle tarz, öyle şık bereler var ki sadece onlar bile kombinizi patlatabilir. Atkılara gelince son zamanlarda yumuşacık, battaniye gibi atkılarla soğuğu duymadan kışı geçirebilirsiniz.

Soğuk havalar için kadın giyim önerilerini size fikir olması sebebiyle elimizden geldiğince paylaştık. Sizlerde kendi tecrübelerinizden, zevklerinizden ve size yakışan renklerin uyumundan faydalanarak artık kışı hem sıcak, hem rahat hem de şık geçirebilirsiniz.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.